Grästorps Konserthus

Konferens – Konsert – Bio – Teater – Revy

Konserthuset har erfarenhet av att arrangera lyckade möten. Hos oss möts människor i olika sammanhang och av olika anledningar. Vi vill att våra gäster ska trivas och längta tillbaka.

Konserthuset är inte bara en utmärkt konsertsal, utan används också flitigt till konferenser och möten av alla de slag. Vi kan erbjuda mat från Konserthus-Restaurangen som drivs i Grästorps Outlets regi och försöker så långt det går att använda lokalproducerade och svenska råvaror.

Vi erbjuder många olika resurser för att arrangemanget ska fungera perfekt. Här finns den senaste tekniken med digital e-bio, tekniken möjliggör allt från direktsända idrottsevenemang till föreläsningar på distans.

Om Grästorps Konserthus
Bygdegården Grästorps Konserthus är en ideell förening med ca 150 medlemmar. Byggnaden invigdes i september 1992 och inrymmer en stor salong, två föreläsningssalar, kök, cafeteria samt ett antal grupparbetsrum. Konserthuset ligger centralt i tätorten vid väg 47. Du når oss lätt med tåg, buss eller bil. Resecentrum ligger på promenadavstånd och har du egen bil finns en stor parkering.

grastorpskonserthus